Welkom bij

Saense Balle

Met de hand gedraaid en met trots gebraden

Saense Balle

Er gaat niets boven een heerlijk broodje bal!

Dit kan nu met de Saense gehaktballen van Saense Balle. Saense Balle biedt een compleet pakket voor o.a. sportkantines etc.

Met compleet bedoelen wij: 
Bestellen en verwarmen, want de Saense gehaktballen zijn klaar voor gebruik!

Wij leveren de gehaktballen voorgebraden vacuüm per drie verpakt, u hoeft de ballen alleen nog 15 minuten in warm water op te warmen. Eenmaal warm en in de jus kunt u de ballen warm houden in de pan die bij het verkoopmeubel hoort.

De basis van Saense Balle is een heerlijke bal gehakt van rund en varkensvlees en uitsluitend met ingrediënten van Zaanse leveranciers.

Er is keuze uit drie soorten; één met Zaanse mosterd, één met Zaanse sambal en een ideale gehaktbal voor de sportvereniging om wat langer in de jus te laten pruttelen.

Partyballen

48 partyballen voor € 20,00 

Per soort 4 x 12 stuks

Heeft u een verjaardag of een feestje en wilt u niet al te lang in de keuken staan? Dat hoeft nu niet meer met onze ambachtelijke partyballen!

De partyballen(12 stuks) zijn vacuüm verpakt. Maak een keuze uit een van de vele soorten overheerlijke partyballen.

De partyballen worden vacuüm verpakt geleverd. Plaats de partyballen in een ruime pan en deze vult u met water en de dichte vacuümverpakkingen met partyballen. U brengt het water zachtjes aan de kook (zodra het water kookt, het vuur laag zetten) en u laat de partyballen in ca. 15 minuten warm worden. Wanneer de partyballen voldoende zijn verwarmd, knipt u de verpakkingen open (pas op: dit kan heet zijn!) en verdeelt u de verschillende soorten partyballen per vak in de partypanin een kommetje of op een schaal.

Smullen maar!

Sponsoractie

Saense Balle ondersteunt elke sportvereniging waar onze ballen verkocht worden.

U kunt uw vereniging helpen door bij uw bestelling de naam en/of code van uw vereniging te vermelden op het bestelformulier.

Bij elke 10e compleet verkochte partypannen met de Saense partyballetjes ontvangt uw vereniging 12 grote gehaktballen gratis om in hun clubhuis/sportkantine te verkopen.